Искрен Печов винаги е бил наясно как да спечели симпатията на публиката.

 

Основава групата си „Латинопартизани“ през 1996 г. и работи с нея и до днес.

На 7 септември той навърши 60 години, но посочва, че никога не е почитал рождените дни и поради тази причина не е вдигал шумни купони. Поради факта, че при него партитата са ежедневие, празник е денят, в който почива и около него е тихо.

 

Това, което си пожелава всяка година на този ден, е здраве и работа, тъй като е работохолик.

Първите си пари в ученическите години заработил като докер на Сточна гара. Тогава им платили по 20-30 лв., с които отишли на море. Хората, на които държи най-много в живота си, са баща му, семейството, децата и приятелите, които са му голяма опора, а и донякъде заместват брат му, който напуснал рано този свят.

 

Дава си сметка, че на 60 години приятелите се броят на пръстите на едната ръка, но пък за сметка на това са предани. Няма момент в живота си, който да не харесва, защото е убеден, че нещата се случват, без да можем да ги контролираме, колкото и да се опитваме. Не крие, че е имал ненужни връзки, които са му отнели време и енергия, но и за тях не съжалява. Вярва в силата на съдбата и е убеден, че щом му ги е пратила, така е трябвало да стане.

 

Искрен Пецов цял живот е жестоко ревнуван от съпругата си

Има добра интуиция, която за съжаление работи безотказно само когато към него приближават лоши неща.

Вярва в любовта и е убеден, че тя се сбъдва, когато човек отвори сърцето си.

 

Съпругата му Диди Дрингова има силно чувство за притежание и собственост, а и освен това е много ревнива, въпреки че навсякъде тръби обратно (според думите му). Отначало много се впрягал и ядосвал, но след това навлезли в рутина и се опитват да живеят спокойно, без да обръщат внимание на такива неща.

 

След 5 години вижда себе си без промяна, освен ако се изключи факта, че най-вероятно ще се е появила още някоя и друга бръчка по лицето му.

Източник: Уикенд