Синът на Венета Райкова си е пукнал главата

В семейството на известната телевизионна водеща Венета Райкова се случи инцидент.

Синът на Венета Райкова е претърпял падане в резултат, на което си и пукнал главата. Наложило се е детето да бъде откарано по спешност в болницата, където раната е била зашита. За щастие хирургическата интервенция е минала успешно и малкият палавник на тв водещата вече си е у дома.

[caption id="attachment_443338" align="alignright" width="300"]Синът на Венета Райкова си е пукнал главата Синът на Венета Райкова си е пукнал главата[/caption]

Венета Райкова сподели на страницата си във Фейсбук, че е семейството й е много благодарно на д-р Динев за човешкото и професионално отношение, което е проявил вчера към сина й Патрик. Тя посочва, че шевът на раната е перфектен, а малкият палавник вече събира сили за нови лудории и приключения.

За съжаление по-рано днес бе съобщен за поредния тежък инцидент, при който загина дете. Произшествието отново е в резултат на шофиране с превишена скорост. Свидетели на инцидента разкриват, че автомобилът се е движил толкоз бързо, че не е успял да спре, вследствие на което е блъснал дете и то е издъхнало. Информацията за трагичния инцидент бе съобщена от Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Случката е станала снощи малко след 20 ч. на улича в Панагюрище. Зад волана на „Ауди”-то, което е прегазило детето е бил 44-годишен мъж с инициали Ц.П.

Заради високата скорост, водачът не успял да спре, след като 6-годишното момченце изскочило внезапно на пътя с велосипеда си. Последвал тежък удар, при който детето е загинало на място. На местопроизшествието са изпратени екипи на Спешна помощ и полицията. На водача на автомобила е направена алкохолна проба с дрегер, която е била отрицателна. Взета му е и кръвна проба за лабораторен анализ. Извършен е оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство, пише vsekiden.com.

Колко още деца трябва да изгубят живота си на пътя, за да проумее обществото ни, че високата скорост не прощава на никого?!