Христо Стоичков съжалява, че се е отрекъл от България

Христо Стоичков разкри коя е най-голямата му грешка. В откровено интервю за предаването на Сашо Диков легендата на българския футбол сподели, че съжалява за своя реплика от преди няколко години, която буквално изправи на нокти цяла България.

[caption id="attachment_404800" align="alignleft" width="300"]Христо Стоичков съжалява, че се е отрекъл от България Христо Стоичков съжалява, че се е отрекъл от България[/caption]

По време на управлението на Симеон Сакскобургготски Христо Стоичков заяви, че се отказва от страната ни, тъй като не е получил нищо от нея. Камата разкри, че съжалява за тези си думи и точно заради това е направил нещо нетипично за него - стиснал е зъби и се е извинил. Ицо сподели още, че го е яд, че България все още не се е преборила с корупцията. Затова посъветва Сашо Диков директно да започне депутатите с гьостерица докато обикаля из парламента.

Христо Стоичков не скри още, че откакто се е преместил да живее в Маями, се чувства съвсем друг човек. Футболната легенда призна, че най-накрая е спокоен и усмихнат. В САЩ Камата се занимава с анализирането на мачове от футболното първенство на Мексико.

Христо Стоичков ще бъде и един от пратениците на медията, за която работи, на световното първенство това лято в Бразилия, предават от БЛИЦ.