Певицата Мария ще се счупи от слабост, а някои направо я сравниха с покойната тв водеща Нана Карагияни. Изпълнителката все повече губи килограми и това не само не изглежда здравословно, но и плаши почитателите й.

И не само.

Звездата на "Пайнер" е на поредна ваканция в Монако, където уж се опитва да "закрепи" счупения си трети брак със съпруга си Мирослав. И не пропусна да демонстрира "висша класа" като се снима по бански в коридора пред хотелската си стая.

Изпълнителката просто потресе с външен вид, тъй като коментарите са, че не само изглежда грозно слаба вече, но и част от косата й явно е започнала да липсва. Не е ясно дали причината са честите фризьорски процедури, на които подлага гривата си, или е получила увреждане в резултат на жестокото гладуване, но е факт, че Мария не изглежда добре. Всъщност, направо си е ходещ скелет.

Самата звезда явно нехае, въпреки че я сравняват с покойната тв водеща Нана Карагияни. Припомняме ви, че най-слабата жена в света почина вследствие на болезнена и тежка битка с анорексията. В опит да отслабне, за да изглежда добре пред камерите, Нана се разболява толкова тежко, че не е в състояние да се храни нормално. Водещата до такава степен отслабва, че дори не може да ходи. След години борба с анорексията и в отчаян опит да се пребори за живота си, тя загуби битката с болестта. "Нека моят пример ви послужи за урок.

 

Спортувайте и се поддържайте в здравословна форма, но не гладувайте и не се опитвайте да отслабнете драстично. Резултатите могат да унищожат живота ви", казваше Нана на последователите си в социалните мрежи. Тя водеше множество групи за взаимопомощ с надеждата да помогне на други, сполетени от нейната съдба...