Колегите на покойния изпълнител ще посветят песен на него

"Фамилия Тоника" се събира отново! Любимата на няколко поколения музикална формация ще изнесе концерт пред публиката в Бургас, на който ще изпълни както най-големите си хитове като "Здравей, как си, приятелю", "Бургаски вечери" и други.

[caption id="attachment_263166" align="alignleft" width="293"]Гого от Тоника ни напусна на 64 години Гого от Тоника ни напусна на 64 години[/caption]

Събирането, освен, че ще бъде в памет на Георги Найденов-Гого, който беше част от Тоника, се оказа и че е неговото последно желание. Близки до певеца разкриват, че именно това е била предсмъртната воля на изпълнителя - да види колегите си от Фамилия Тоника отново заедно на една сцена. Точно заради това останалите членове на групата са решили да уважат желанието на Гого.

На концерта, освен златните си хитове, Тоника ще изпеят и една чисто нова песен, посветена именно на Гого. На сцената в Бургас ще се изявят още и цял куп родни музикални звезди, които ще почетат паметта на колегата си с едноминутно мълчание.

Припомняме ви, че Гого от Тоника почина миналия петък след дълго и мъчително заболяване. Звездата напусна този свят на 64 години, а на погребението му в неделя се стекоха стотици опечалени, припомнят от ПИК.