"Гога! Утре в 10 - репетиция, приятелю!", се казва в официалното писмо до медиите от колегите на легендата

Смъртта на Георги Найденов-Гого от "Тоника" хвърли в дълбока скръб почитателите на музиката в България. Естрадната легенда напусна този свят в нощта на четвъртък срещу петък на 64-годишна възраст след като дълги години се бори с тежко заболяване.

[caption id="attachment_262654" align="alignleft" width="300"]Гого от Тоника почина на 64 години Гого от Тоника почина на 64 години[/caption]

Колегите на звездата от незабравимата формация "Фамилия Тоника" също побързаха да изкажат мъката си от огромната загуба. Останалите членове на състава разпратиха официално писмо до медиите, в което споделят тъжните си емоции след кончината на приятеля и колегата им.

"Ти си сред нас! Утре в 10 е репетиция, приятелю...", се казва в изпълнените с мъка редове на писмото. Целият му текст можете да видите под статията. Припомняме ви, че естрадната легенда си отиде от този свят след като дълги години бореше коварно заболяване, провокирано от нелекувана навреме лаймска болест.

Гого се е заразил с нея още преди години по време на турне на Тоника във Виетнам. Лекарите тогава обаче не поставили точна диагноза на изпълнителя и болестта му останала без лечение, което доведе до фаталния край.

gogo pismo