Няма съмнение, че на Ева Веселинова ролята на майка й допада, след като има желание и за трета рожба. Припомняме, че блондинката има близнаци – Борис и Стефания, но признава, че би родила и трето. Откакто се грижи за близнаците, тя изостави работата си в телевизията. Уж искаше да се връща, щом двамата й наследници навършат 2 години, но така и не се намери свободно място за нея.

 

Все още има ясен спомен за момента, в който разбрала, че очаква близнаци. Споделя, че за нея било такъв шок, че плакала поне час, бушували всевъзможни емоции в съзнанието й, во днес не съжалява и за момент дори, защото животът й отредил огромно щастие, което дотогава не познавала. Категорична е, че няма по-прекрасен свят от този, който виждаме през очите на децата.

 

Гордее се, че е журналист по образование и обожава професията си. Ако обаче се сдобие с трета рожба, ще й се наложи да изкара още време в майчинство и да загърби мечтата си да се върне на екран. Навремето се е изявявала и като модел, но към днешна дата се отрича от миналото си и дори критикува остро жените, които се разголват, за да привлекат внимание.

Ева загърби светлините на прожекторите, след като напусна предаването „На кафе“ и се посвети на децата си, но пък прави опити да се изявява като инфлуенсър, рекламирайки предимно детски стоки в социалната мрежа, тъй като целият й живот се върти около наследниците й. рядко говори за бащата на близнаците, но според запознати той е полицай и не обича да е под светлините на прожекторите. Тя го подкрепя, защото вярва, че щастието обича тишината, но пък потайността й породи всевъзможни слухове – мълвата носеше, че има връзка със заможен грък, който я обсипвал със скъпи подаръци, но тя категорично отрича и не се впечатлява от злостни коментари по неин адрес.

 

Живяла е известно време на Санторини и все още обожава Гърция, затова всяко лято почива там със семейството си. Категорична е обаче, че връщането й в България е било най-правилното решение. Смята, че човек не трябва да се задържа дълго на едно място, тъй като започва да живее по навик и не оценява истинските неща. Вярва, че човек не трябва да спира движението и развитието си, затова често напуска зоната си на комфорт и се предизвиква.

Отбелязва, че сърцето й винаги ще бие в един ритъм със Санторини и ще е в син цвят за цял живот.

 

Макар да е номад по душа към днешна дата се е установила трайно в София и с половинката й дори си купиха ново жилище в хубав квартал. Домът им е обзаведен по последна мода, доколкото става ясно от снимките й в социалната мрежа. Твърди, че никога не е мечтала за собствен дом, но й се случило и не отрича, че е хубаво. Така за пръв път усетила, че колкото и да пътуваш е добре да знаеш, че има къде и при кого да се прибереш.

 

Споделя, че макар с благоверния й да са заедно от доста години, все още е влюбена в него. Тъй като харесвал естествената визия, блондинката стои далеч от ботокс и филъри, макар да е прехвърлила 35 години. Няма и силикон в бюста, щастлива е от това, с което я е дарила природата. Макар да не успяла веднага да влезе в добра форма след раждането, не й пукало, тъй като в този момент децата били по-важни от суетата й.

 

И макар да успя да свали излишните килограми с много мъка и пот на чело, признава, че е готова отново да развали талията си, ако забременее с трето.

Източник: Уикенд