Сури Круз стана пълнолетна, смени името си и се постара да забрави Том Круз завинаги. Дъщерята на легендарния актьор преди дни беше заснета на булевард в Ню Йорк и вече е истинска млада дама. Броени дни делят тийнейджърката от официалното й завършване, а мнозина с възторг споделят, колко много прилича на Том. Но наследницата на актьора не желае и да чуе за него, а вече дори не иска и името му.

Веднага след пълнолетие Сури е сменила фамилията си от Круз на Ноел, взимайки второто име на майка си — Кейти Ноел Холмс. В момента младата звезда се радва на широка популярност като актриса и певица, като работи върху музикални проекти, а също така участва и в пиеси на Бродуей.

"Тя не иска да има нищо общо с Том Круз. След като години наред я пренебрегваше, сега тя не желае да има нищо общо с него. Ако той й се обади, тя няма да му вдигне телефона и да отговори. Ето колко са отчуждени", разкриват приятели на младата звезда.

"За нея Кейт е единственият й родител — баща й не съществува. Имаше време, когато Сури имаше нужда от него, но Том не искаше и да чуе за нея. Това я нарани и тя отказа да му прости след това. Така че оттук — нататък те ще продължат напред сами", коментират приятели на Холмс.