Нови снимки на 55-годишната Дженифър Анистън, която сега се обсъжда в медиите заради „новото“ й лице, се появиха онлайн. Папараци заснеха актрисата в Бърбанк (Калифорния) на погребението на филмовия продуцент Сесил Кешишян, с чиито деца Анистън беше приятел (между другото, синът на Сесил Алек направи документалния филм „В леглото с Мадона“).

На събитието Анистън се появи в тъмна рокля с флорален принт и цепка до бедрото, пясъчна жилетка и сандали на стилет. Актрисата скри очите си под слънчеви очила. Критиците в Интернет имаха оплаквания към очите на Анистън или по-скоро към торбичките под тях: мнозина смятат, че актрисата е прекалила с пълнителите, поради което сега изглежда по-зле от преди.

Освен това звездата е обвинена в злоупотреба с бокс: хората забелязаха, че в едiн от последните видеоклипове с Дженифър лицето й почти не се движи, когато говори, което изглежда неестествено.

Мрежата също подозира, че Анистън се е подложила на пластична хирургия, тъй като преди няколко месеца тя беше видяна в клиника за пластична хирургия в Кънектикът. Самата актриса не коментира публично слуховете за „променения“ си външен вид.

Но феновете си имат свое мнение относно пластичните корекции и казват: „Актрисата с остарява в това няма съмнение, но фигурата й е прекрасна за 55-годишна жена, не всеки може да изглежда така на нейните години!”

Източник:Wday.ru