От четвърт век чаровната и талантлива бургаска певица Тони Димитрова, е всенародна любимка. Тя вади хит след хит, прави концерт след концерт, а освен всичко друго е и добра театрална актриса.

 

Признава, че очаквала да е сред номинираните за наградите на БГ радио в категориите „Певица на годината“ и „Албум на годината“. Споделя, че през изминалата година имала почти 100 концерта и участия, плюс големите спектакли в НДК и летните театри, за които билетите свършвали седмици преди това. Издала албум, направила красиви песни, както и такива с безценните за нея братя Аргирови. Навсякъде пяла на живо с бенд…

 

Въпреки всичко това е категорична, че най-ценната награда, е уважението, което е получавала от хората, те са безценни за нея. Признава, че големите префантосани думи и клишетата не са за нея. Продължава да работи върху нови песни.

 

Вълнува се за големия си концерт на 8 юни в зала 1 на НДК и постоянно го мисли. От 2011 г. не е правила концерти в НДК. Признава, че с екипа на Благо Солов се чувства наистина специална, спокойна и щастлива и не би се справила без хората, които са с нея на сцената.

 

Благодарна е на съдбата, че я е срещнала с братя Аргирови, които с времето се превърнали в нещо много специално за нея.

В последните години изгуби майка си, баща си и брат си и е категорична, че няма да ги прежали до последния си дъх, но не иска повече да занимава хората с болките си, защото и те си имат свои. След като рухнала в предаването „Търси се“ и си дала сметка, че това никак не би се понравило на брат й, си обещала, че ще превърна болката си в сила и никога повече няма да позволява да оглозгва и оголва душата си.

 

Надява се дъщеря й Магдалена, която учи криминалистика да остане и занапред толкоз състрадателна, искрена, честна и добра и да не се изцапа много с времето.

Тони Димитрова недоумява защо хората си мислят, че тя е главната героиня в песните й.

Убедена е, че човек, който обича оглупява, оглушава и дори ослепява, а след това идва изтрезняването – нещо познато и често срещан

 

Признава, че се чувства виновна за това, че през годините все нямала време да се вижда по-често с приятели и съученици. Понякога е сръдлива, мълчалива, но те я познават. Не се сеща за момент, в който да е грешила много сериозно към близък човек. За приятелството влиза в спор, битка и огън. Не е безгрешна и когато сбърка някъде, винаги намира сили за извинение.

Категорична е, че не прощава предателства!

Най-много е наранявана от хората, които е смятала за най-близки, но за щастие тези случаи в живота й не са много.

 

На Великден ще е на работа, след което ще празнува с дъщеря си и приятеля й. възнамерява да боядиса малко яйца, но за козунака е категорична, че ще си го купи. Задължително ще запали и свещичка в църквата.

 

И тази година е планирала време за почивка, което ще посвети на дъщеря си – двете възнамеряват да обиколят много места, но най-вероятно пътуването ще се състои през есента.

Източник: Уикенд