Животът на поп легенда Кристина Димитрова извън естрадния подиум, е изключително впечатляващ – прочутата певица има два развода зад гърба си, любителка е на пътешествията по света, пробвала се е в киното, в бизнеса с имоти и дори в политиката.

 

На 27 септември се навършват три десетилетия, откакто са двойка с Васил Чипев и по този повод планират да заминат на екзотично пътешествие до Мароко, за което мечтаят от доста време. Веднага щом пристигнат, ще летят с балон в Маракеш.

Станали двойка месец след запознанството им, но Кристина Димитрова бърза да уточни, че ако Васил не бил толкоз настоятелен, никога нямало да имат връзка. Признава, че никога не е предполагала, че ще изкарат заедно цели 30 години.

Имала е и случаи, в които се е влюбвала от пръв поглед, но връзките били мимолетни. По-сериозните й отношения се случвали доста след запознанството. Винаги е била привличана от външността като човек, държащ на външния вид. Искала е мъжът до нея да изглежда добре, да е представителен, старала се да опознае човека и едва тогава се влюбвала истински.

 

Споделя, че двамата с Васил не си падат по изненадите, обсъждат заедно всички планове и едва тогава решават какво ще правят. За времето, в което са заедно, са преминали през редица разногласия. Тя е човекът с по-буен характер и признава, че ако зависело от нея, вероятно вече отдавна щяха да са се разделили. Васил винаги е бил балансьорът и човекът, правещ повече компромиси, при все, че е типичен мъжкар.

 

Не се е замисляла за брак, тъй като връзката й с Васил е най-дългата и здравата, което е най-доброто доказателство, подписът не означава нищо. Никой от двамата не е усетил необходимост да минат под венчило. През това време никой от двамата не е давал повод на другия за ревност, макар тя да не може да се оплаче от липса на ухажори. Определя себе си като моногамна. Освен това мъжът до нея е наясно, че е изключително ревнива и ако й даде и най-малкият повод, връзката им може да се насочи към своя край.

 

Категорична е, че лъжата не трябва да застава никога помежду им. Разбрали са се, че който и от тях да избере раздялата, другият ще го пусне да си тръгне и да потърси новото си щастие. Затова са до болка откровени един с друг.

Никой от двамата не е предполагал, че ще са заедно толкоз дълго време, че да мислят за обща рожба. Тъй като професията й е свързана с редица пътувания, едва успяла да изгледа двамата си синове – големият Димитър от Иван Тенев и малкият – Мартин от футболиста Георги Димитров.

 

Не крие, че би й било много приятно, ако внучка й Ая носеше нейното име, но не се сърди, че е кръстена така. В последно време младите все повече се влияят от модерните тенденции и сами избират имената на рожбите си. Признава, че тя самата много си харесва името.

 

Твърди, че не полага никакви специални усилия за външния си вид и допълва, че явно е от гена. Не е от хората, които спортуват и спазват диети, не се подлага и на козметични процедури. Предполага, че принос за начина, по който изглежда имат позитивизмът и добрината, които носи в себе си. Опитва се да попива приятните неща, а лошите ги пуска да минават покрай нея и бързо ги забравя. Фокусира се основно върху хубавото и организира живота й да е прекрасен. Никога не се е занимавала с интриги и с това да подлее вода на някого, винаги е гледала себе си и е държала на близките си хора, семейството и приятелите.

 

Отбелязала 46-ия си рожден ден скромно в Слънчев бряг със семейството си. Десетина дни ще си отдъхне на морето и ще се наслади на лятото с най-близките й хора. Сигурна е, че ще изкара страхотна ваканция.

 

Не може да се оплаче от липса на участия, а и работи върху няколко самостоятелни песни, както и по две дуетни, които ще са готови наесен.

Вярва в щастливата си звезда и че Вселената й носи късмет. Убедена е, че ако си хубав човек и правиш добрини, Вселената те възнаграждава.

Източник: Уикенд