Емили Тротинетката за пореден път разпали сериозна вълна от хейт по свой адрес.

 

Причината за това стана, че тя изрева, че вчера е направила два пъти опит да се самоубие, но както е очевидно – опитите са неуспешни.

 

Това накара мнозина да отбележат, че очевидно е толкоз некадърна, че дори не може да се самоубие като хората. Със сигурност в България не е лесно да си различен, но пък и безспорно Емили прекалява с плоските си опити да привлече внимание към личността си.

 

В Плевен, който се оказва най-опасният нашенски град за нея, има хиляди хейтъри. Те я знаят още от времето, когато била ученичка и все още не била сменила пола си.

През вчерашния ден тя била разпозната от група младежи, които при разминаването си с нея, започнали да сипят обидни думи към нея.

 

Твърди, че си замълчала, но същевременно групата станали още по-агресивни и дори направили опит да й налетят на бой. Как пък все на нея се случва някой да й скача на бой, а тя видите ли е кротка като божа кравичка, така и не става ясно.

 

Емили изтрещяла тотално и легнала на оживен плевенски булевард с идеята да се самоубие. По-късно легнала и на релсите на влака. Хубаво, че не се е случило нищо, че накрая ще вземе да вкара и невинен човек в беля, коментират откачените й истории в социалните мрежи.

Източник: fakti.bg

Емили Тротинетката е толкоз некадърна, че дори не успя да се самоубие като хората