Ели Гигова говори за нещата от живота с приятелките си във ВИП Брадър

Наследницата на Николай Гигов – Ели Гигова извади на показ пред съквартирантите неподозирани подробности от живота си.

Ели Гигова сподели чистосърдечно, че е имала само двама мъже в живота си. Това стана ясно от думите й, изречени пред приятелките й в къщата на ВИП Бадър – Ели Кучкова и Зорница Линдарева. Наследницата на оръжейния бос разкри, че е запазила непорочността си до 20-тата си годишнина. На тази възраст тя се престрашила да легне за пръв път с приятеля си, с когото имала връзка още от гимназията. По-късно обаче и двамата заминали да учат зад граница и така връзката им се разпаднала.

[caption id="attachment_426809" align="alignright" width="300"]Ели Гигова говори за нещата от живота с приятелките си във ВИП Брадър Ели Гигова говори за нещата от живота с приятелките си във ВИП Брадър[/caption]

Втората си любов 32-годишната Ели Гигова среща доста по-късно. За него се твърдеше, че ще се ожени за милионерската наследница, тъй като връзката им бе доста сериозна. Става въпрос за собственика на заведения и бивш съпруг на Мария Игнатова – Петко Димитров. Ели Гигова и бизнесменът изживяха доста гореща любовна афера, която продължи повече от две години. За съжаление обаче и тази й връзка не завърши щастливо и те се разделиха. Запознати твърдят, че раздялата била по искане на Ели Гигова. Тя твърдяла, че двамата имат много различни виждания за начина на живот и за живота като цяло и именно това била причината, която попречила на щастливия завършек на любовта им.

Ели Гигова така и не успяла да преглътне, че Петко Димитров бил по цели нощи в заведенията си, заобиколен от редица пищни представителки на нежния пол, облечени в доста оскъдно облекло. В същото време тя се стараела да развие сериозна кариера. Наследницата на оръжейния бос разкри, че е изключително стабилна и моногамна във връзките и поради тази причина не си пада по кратките флиртчета и не се хвърля на врата на случайни момченца. По повод на флирта, който върти от известно време с нея актьорът Иво Аръков, Ели Гигова е категорична, че е изключено да пламнат някакви чувства във ВИП Брадър, пише pik.bg.