Елена Кучкова се разминала на косъм от смъртта

Елена Кучкова претърпя тежък пътен инцидент.

За щастие плеймейтката се разминала само с уплахата от пътния инцидент и сериозни материални щети по превозното средство. Очевидно Новата година не започва по най-добрия начин за Елена Кучкова, както и за редица известни личности, сред които Лили Иванова, Фики Стораро и Емануела. Запознати разкриват, че Елена Кучкова се разминала като по чудо със смъртта.

[caption id="attachment_433186" align="alignright" width="300"]Автомобилът на Елена Кучкова след катастрофата Автомобилът на Елена Кучкова след катастрофата[/caption]

Тя се движила из столичния квартал „Лозенец” с оранжевия си Мерцедес, когато друг автомобил се натресъл в нейния. Ударът бил откъм шофьорското място, разкриват очевидци на инцидента. Елена Кучкова се спасила от сериозни наранявания благодарение на въздушната възглавница. Броени минути след инцидента, местопроизшествието било посетено от органите на реда.

Виновна обаче се оказала именно потърпевшата Елена Кучкова, за което й бил съставен акт. Плеймейтката недоволства от факта, че не й стига това, че са ударили колата й, ами „драгите полицаи” й написали акт, който тя определя като неоснователен, пише Блиц.

Очевидно Елена Кучкова е била замислена върху отношенията си с гаджето й политик Любомир Ников, с когото напоследък очевидно не са в много добри отношения. Това личи по постоянните й постове в социалните мрежи, посветени на любовта и най-вече на любовното разочарование. Оказва се, че гаджето-политик на плеймейтката не е 38-годишен, както тя се опитваше да го представи, а с десетилетие отгоре.

Той вече има зад гърба си един развод, както и немалко връзки с момичета като нея. Сред любовните му завоевания е и модния консултант на бившето предаване „Огледала” – Гери. Близки до Гери разкриват, че тя имала много силни чувства към Ников и си мечтаела да създаде уютен дом и наследници с него, но той бил на съвсем друга вълна и нямал такива намерения. По-късно се появиха слухове, че изявил желание да създаде семейство с Елена Кучкова, но предвид публикациите й в социалната мрежа, нещата помежду им май не вървят много гладко.