Актрисата Гуинет Полтроу наскоро направи неуместен коментар за Бен Афлек, заигравайки се с актьора. Но съпругата му Дженифър Лопес не й остана длъжна и я сложи на място публично.

Докато даваше интервю за известно издание, Гуинет заяви доста откровено, че Бен е изключително техничен в спалнята. И обяви, че е бил доста по-добър от Брад Пит в това отношение. "Но пък за разлика от него, с Брад имахме невероятна химия. И той е забележителен актьор, вижте какви роли изигра само", коментира още актрисата.

 

Дженифър и Бен доста време пазеха мълчание, но скандалът продължи да набира скорост. Накрая новата госпожа Афлек не издържа и по време на интервю даде отговор на въпроса, който мъчеше всички - а именно - как се отнася към съпруга си.

 

"Бен е невероятен и аз съм толкова щастлива, че го имам до себе си. Той е прекрасен съпруг и невероятен баща. В очите ми бликват сълзи всеки път, когато видя колко е мил и внимателен с децата ни", казва още  певицата.

 

С тези думи тя прекрати всички подмятания по адрес на семейния им живот.

 

Джей Ло, която неведнъж е провокирала с клипове, ревностно пази личния си живот далеч от медиите. И се старае да не злепоставя мъжете в живота си. Това се отнася още повече за Бен Афлек с когото имат общо пет деца. И точно като бившата му съпруга Дженифър Гарнър и Джен не желае някой да коментира достойнството на съпруга й пред децата им. Затова и засрами без много думи Гуинет, поставяйки я на място.