Докато принц Хари продължава с опитите да съсипе монархията, съпругата му Меган Маркъл определено не скучае. Херцогинята на Съсекс си организира плажно парти с първата дама на Канада Софи Трюдо. 

Двете участваха в общ подкаст, под надслов "Добра майка, лоша майка/ Добра съпруга, лоша съпруга". И наред с изповедите за брака и семейството, разкриха пикантни подробности от ежедневието си.

Меган сподели, че сутрин е безкрайно заета, за да нахрани кокошките, кучетата, да приготви закуска на Хари и Арчи, а след това се заема с останалите си ангажименти около фондацията и другите си платени изяви. Хари от своя страна събира бившите си приятелки и някои недоволни роднини, които да съберат историите си в нова биография за кралското семейство. Част от разказите му ще бъдат използвани и в сериала "Короната", което предизвика немалко спорове по въпроса. 

В интервютата на Хари ще участват и бившите му приятелки Кресида Бонас и Ели Голдинг, както и Челси Дейви. Последната обаче не е очарована от факта да разкрива подробности от връзката им пред обществото.

Междувременно Меган сподели още, че си е организирала плажно парти край басейна със Софи Трюдо. "Тя ме разбира толкова добре. И знае колко е трудно да бъдеш първа дама под прожекторите. Затова реших да я изненадам с парти край басейна. Ядяхме пица на надуваеми дюшеци и пихме вино, докато се кикотим като ученички на терасата", споделя още Маркъл.