От екипа на Магърдич Халваджиян залагат, че е въпрос на време Димитър Рачков и Зуека да се разделят като екранен тандем

Димитър Рачков и Зуека си заформиха грандиозен скандал в началото на Новата година.

Запознати твърдят, че двамата актьори започнали годината на нож и не се понасят. От екипа на Магърдич Халваджиян разкриват, че положението между Димитър Рачков и Зуека е доста сериозно и недоумяват как ще бъдат заснети новите епизоди на предаването „Господари на ефира”, на което са водещи.

[caption id="attachment_433406" align="alignright" width="300"]От екипа на Магърдич Халваджиян залагат, че е въпрос на време Димитър Рачков и Зуека да се разделят като екранен тандем От екипа на Магърдич Халваджиян залагат, че е въпрос на време Димитър Рачков и Зуека да се разделят като екранен тандем[/caption]

Колеги на Димитър Рачков и Зуека разкриват, че двамата едва не се хванали за гушите и изпитвали сериозна ненавист един към друг по финансови причини. Малко преди края на 2014 година продуцентът Магърдич Халваджиян зарадвал служителите си, заявявайки, че от Новата година ще има увеличение на трудовите възнаграждения в екипа, допълвайки, че ще бъдат според индивидуалните заслуги. В крайна сметка се получило така, че Димитър Рачков вече ще взима с близо хилядарка (800 лв.) по-висока заплата от Зуека, докато неговата била повишена със скромната сума от 300 лева.

От екипа на предаването разкриват, че Зуека бил много обиден както на продуцента си, така и на колегата си Димитър Рачков, пише „Всеки ден”. Те подчертават, че откакто е станал баща и издържа бившата си половинка, Васил Василев-Зуека е станал неузнаваема стипца. Актьорът си брои всеки лев, а факта, че е бил ощетен по такъв начин никак не го зарадвал.

Всъщност запознати разкриват, че Зуека останал без пукната стотинка от спестяванията си, тъй като били „изядени” от къщата, която построи в покрайнините на столицата. Именно поради тази причина актьорът бил твърде чувствителен на финансова тема напоследък. Зуека, който стана баща за втори път неотдавна бил жестоко обиден от факта, че всеки път, щом бъдат поканени заедно с колегата му Димитър Рачков на някое събитие, той винаги бил орязван откъм хонорар в сравнение с колегата си, пише pik.bg.