Диляна Попова се наслаждава на бременността си

Актрисата Диляна Попова, която очаква дете от своя колега Асен Блатечки, най-послед показа бременното си коремче. Папарашките фотоси са направени от репортери на "Всеки ден" малко след излизането на Диляна Попова от студиото на бТВ, където тя даде интервю преди дни.

За пръв път Диляна Попова проговори за връзката си женения си колега - актьора Асен Блатечки. Диляна Попова заяви, че едно нещо не може да бъде взето насила, визирайки връзката си с Асен Блатечки. Тя заяви, че все още не се е запознала с дъщеря му, но има голямо желание за това.

Диляна Попова, която е в 5-тия месец, заяви, че вече е преминал тежкия период от бременността и  момента се наслаждава на всеки миг в очакване на първото си дете.

Моделката заяви, че пази диета и се храни здравословно. Тя каза, че в менюто й присъстват много плодове и зеленчуци по препоръка на лекарите.

Въпреки диетата Диляна Попова е наедряла доста. Тя беше облечена с дълга туника, която не успя да прикрие бременно й коремче.

[caption id="attachment_410300" align="aligncenter" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова показа бременното си коремче[/caption]

Красавицата съобщи официално и пола на детето си. Както вече стана ясно, тя ще дари Асен Блатечки с бленувания син. Диляна Попова разкри, че това  е най-щастливият миг в живота й и се чувства по-добре отвсякога.

[caption id="attachment_410301" align="aligncenter" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова е наедряла доста[/caption]