Дарина Павлова стигнала до планове за самоубийство заради миската

Половинката на покойния Илия Павлов – Дарина Павлова ударила дъното заради миската Ивайла Бакалова.

Запознати твърдят, че подземния бос бил толкова увлечен по Ивайла, че нанесъл тежки поражения върху душевното състояние на Дарина Павлова. Тя била толкова сериозно разстроена, че дори кроила планове за самоубийство.

Илия Павлов е закупил правата за конкурса „Мис България” от Жени Калканджиева в същата година (2001), в която Ивайла Бакалова стана миска.

[caption id="attachment_408724" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова планирала самоубийство заради миската Дарина Павлова планирала самоубийство заради миската[/caption]

Макар да звучи абсурдно, мъжете в живота на Ивайла Бакалова, която бе набедена от Марина Мичиц за „пеперудка”, се броят на пръсти. За никого обаче не е тайна, че макар и доста малка, колекцията завоевания на миската започва именно от съпруга на Дарина Павлова. Отношенията между двамата започнали в родния град на миската – Варна, където приживе републиканският шампион по борба управлявал гранд хотела. Мълвата носи, че не някой друг, а сестрата на Ивайла – Божидара я запознава с Илия Павлов и тя хлътнала по него още на мига.

Малко по-късно Бакалова се явява и на конкурса „Мис Гранд хотел”. За нейно огромно разочарование, поради бизнес интересите на Илия Павлов, короната отива при Ирен Онтева, която по онова време е любовница на шефа на „Интерсервиз Узунов”. Светски хроникьори припомнят как на партито след конкурса „Мис България” 2001, името на Бакалова, не слиза от устата на целия елит. Всички са на мнение, че спечелилата конкурса, е новата държанка на Илия Павлов. Законната половинка на Илия Павлов – Дарина Павлова също присъства на партито, но тя сякаш остава някак си на заден план. Приближени до семейството на подземния бос твърдят, че тогава за пръв път Дарина Павлова изпитала притеснения, че Бакалова ще й отмъкне съпруга.

Актрисата Аня Пенчева също признава, че неведнъж е ставала свидетел на сълзите на Дарина Павлова. По онова време Аня Пенчева често гравитирала около семейство Павлови покрай професията си, пише pik.bg като цитира информация на HotArena.net.