Дарина Павлова с емоционално сбогуване с Берлускони (Вижте как посрещна новината)

"Ще е нужно много време, за да се преодолее шока от загубата! Обичам те завинаги и ти благодаря, че беше част от живота ми Силвио Берлускони! Почивай в мир!". Така Дарина Павлова коментира новината за смъртта на бившия премиер на Италия Силвио Берлускони. Вдовицата на Илия Павлов беше съкрушена от новината, която изненада цял свят. Дарина беше сред близките приятели на Берлускони и двамата изпитваха много сантиментални чувства един към друг. Берлускони беше изключително сърдечен към вдовицата и тя не крие, че двамата са запазили топлите си отношения, независимо от скандалите свързани с него.

 

Дарина Павлова преди години дори беше спрягана за първа дама на Италия. След като се появи на няколко партита на Берлускони и дори прие да бъде негова домакиня на един рожден ден, заваляха предположения, че той й е предложил брак и дори са сгодени. Вдовицата на Илия Павлов категорично отрече тези слухове след това, но се говори, че е отклонила елегантно предложението на покойния премиер, защото не споделяла сърдечните му чувства, чак до такава степен.

 

Въпреки това двамата запазиха приятелството си, като Берлускони неведнъж е въздишал по Павлова."Дарина? Ах, каква невероятна жена. Само ако бях по-млад", няколко пъти се пошегува с историята за брака им Берлускони. Той никога не потвърди, нито отрече слуховете да любовен романс помежду им, но не криеше, че се възхищава на бизнес дамата и цени изключително много отношенията им.