Черната Златка яхна метлата срещу жълтите медии

Златка Димитрова, която е по-известна като Черната Златка поиска разстрел за български журналисти.

Плеймейтката взриви обществото като заяви, че иска случаят с „Шарли Ебдо” да се повтори в България. Черната Златка яхна метлата заради поредните публикации в жълтата преса. Повод за гнева й стана поредните измислици за нея и семейството й, пише BLife.

[caption id="attachment_434682" align="alignright" width="300"]Черната Златка яхна метлата срещу жълтите медии Черната Златка яхна метлата срещу жълтите медии[/caption]

Този път клюката гласи, че в рода й бушуват битови конфликти, а вторият братовчед на Черната Златка е ошушкал дома на майка й в Бугас. В профила си в социалната мрежа Фейсбук Черната Златка подчертава, че фамилията й е прекрасна и всички много се обичат и се подкрепят. Очевидно последните измислици по неин адрес доста са я разгневили, щом плеймейтката стигна до там, че да пожелае съдбата на сатиричния ежедневник „Шарли Ебдо” да сполети и българските журналисти.

Тя е категорична, че немалка част от българската журналистическа гилдия заслужава участта на френското издание. Черната Златка се гневи, че голяма част от изданията никога няма да разполагат с кадри, които да напишат нещо нормално.

Преди броени дни Черната Златка се похвали с новите си устни. Тя пусна селфи в нета, от което става видно, че е вкарала малко силикон. За разлика от Мара Отварачката, Злати е била доста по-умерена и не се е обезобразила, а просто е подчертала чара си. Черната Златка дори съветва представителките на нежния пол да не забравят да полагат грижи за себе си. Многобройните й фенове не пропуснаха да подчертаят, че е повече от очевидно, че самата тя се е погрижила много добре за себе си, пише pik.bg като се позовава на информация на hotarena.net и „Всеки ден”.

След сполетялата я трагедия, Черната Златка все още се опитва да се върне към нормалния си ритъм на живот, но не може да изтрие тази случка от съзнанието си. Преди няколко дни тя сподели пред Гала в предаването „На кафе”, че пред очите й все още е снимката на мъртвото й дете и често я сънува.