Актьорът Даниел Ангелов, който в последно време влезе в ролята на Черкезов от хитовия сериал на Нова тв – „Братя“, се приюти в дома на съпругата си.

 

Запознати издават, че екранният Черкезов вече живее като заврян зет при булката си в Града под тепетата.

Както вече стана ясно, новата съпруга на Ангелов е собственик на добре развит салон за красота. Когато има актьорски ангажименти, екранният Черкезов пътува до столицата.

 

Често пъти през почивните дни, в Пловдив му гостуват дори и децата от предишния му брак.

Ангелов не пропуска да отбележи колко добре изкарва в родния град на новата си съпруга, откакто се е приютил да живее под нейния покрив.

 

От споделените в социалната мрежа клипове става ясно, че актьорът често пъти се разхожда край Гребната база, радва се на шараните, плуващи във водата и учи щерка си Дара да кара ролкови кънки.

 

Това идва да рече, че пред неучебните дни около Деня на будителите – 1 ноември, Дара е била при баща си.

Актьорът дори се похвали с каква любов го посрещат „двете любими жени“ – дъщеря му и младата съпруга Петя, когато се връща в Пловдив след представления на спектакъла „Хъшове“ на Александър Морфов в Народния театър.

 

Припомняме, че Ангелов е в актьорския състав на култовото представление. За завръщането му в Пловдив неговата булка и дъщеря му били подготвили специален плакат, на който пишело „Добре дошъл“. От това става ясно, че младата Петя се е грижила за Дара като втора майка, докато баща й е бил на работа.

Явно в семейството цари младоженска идилия, а децата вече са свикнали с новата жена в сърцето на баща си.

Източник: Уикенд

Черкезов от „Братя“ стана заврян зет