Актьорът Матю Пери по-познат като Чандлър от "Приятели" потресе с поредната си трансформация. Звездата от хитовия сериал наскоро даде интервю в което коментира колко се е променил след  като почти се самоубил при прием на свръхдоза дрога. Оказва се обаче, че той всъщност е преминал през повече от 15 терапии, преди да се стабилизира достатъчно. 

 

Той преживява 14 операции на стомаха, но твърди, че днес е относително добре. "Сега съм почти здрав, но трябваше да минат месеци, за да се изчистя от алкохола и дрогата, за да започна да се лекувам. Отне ми много дълго време", коментира още Пери. 


Той споделя, че на 34-годишна възраст започнал да приема силни болкоуспокояващи заради травма след удар с джет. В резултат на това развил афинитет към наркотични вещества, а злоупотребявал с алкохола от 13-годишен. 

"Приятелите ми от сериала бяха много търпеливи с мен и наистина искаха да ми помогнат. Но трябваше аз да изляза от спиралата и почти да умра от свръхдоза, за да се възстановя. Преживях кома и още няколко ужасни месеца преди да продължа напред и да се взема в ръце", спомня си Пери.

Актьорът все още изглежда като сянка на миналото и направо ужасява феновете си с външния си вид. Но твърди, че се бори и полага усилия, за да се излекува. "Не съм напълно здрав и броя всеки ден в който съм трезвен", казва още артистът по повод битката си с алкохола и дрогата.