Борислав Николов е карал прекалено бързо и е изхвърчал от магистралата

Борислав Николов е загиналият мъж в зверската катастрофа на магистрала Тракия вчера. Той е основател и собственик на известната месопреработвателна компания "Бони Холдинг". Самата катастрофа е станала около 17.40 вчера вечерта в близост до град Ихтиман.

[caption id="attachment_409425" align="alignright" width="300"]Борислав Николов е загиналият в зверската катастрофа вчера Борислав Николов е загиналият в зверската катастрофа вчера[/caption]

От компанията потъврдиха, че става въпрос именно за Борислав Николов. По неофициални данни на разследващите инцидента, причината за трагедията е несъобразена скорост. Шефът на "Бони" е карал изключително бързо луксозния си джип "Мерцедес CL 63". На един от участъците обаче не успял да удържи мощното возило заради мократа настилка и изхвърчал над мантинелата.

Вследствие на това возилото и каращият го Борислав Николов буквално са се сразмазали в стръмния скат, намиращ се на стотина метра от магистралата, научиха от "24 часа". Мъжът е загинал на място.

Борислав Николов е човекът, който стои зад създаването на "Бони Холдинг". В рамките на компанията му функционират и свинекомплексите „Свинекомплекс Брестак“, „Свинекомплекс Крумово Градище“, „ХЦС“ — Шумен, а също и „Свинекомплекс Никола Козлево“ и „Свинекомплекс Зимен“.