Певицата Богдана Карадочева е потомка на славен и заможен столичен род, в който добрите обноски и уважението към традициите, са били нещо напълно естествено.

 

Тя тачи особено силно християнските празници, а Великден и Рождество Христово определя като едни от най-светлите дни в годината.

 

Като спазваща традициите смята, че уютът и светлинката в душите, са най-важните неща за Бъдни вечер, Коледа и Нова година. И трите празника възнамерява да изкара в дома си в компанията на близки хора.  Категорична е, че няма по-хубаво нещо от това да посрещнеш празниците в домашен уют и компанията на любими хора.

 

Споделя, че вече не спазва така стриктно Коледния пост, тъй като си позволява да консумира риба, защото я е страх да не си навлече някоя беля, предвид възрастта. Припомняме, че през лятото на миналата година тя си счупи крака и оттогава е много внимателна. След инцидента почти е забравила за обувките на висок ток.

 

Категорична е, че смирението е най-важно за Коледа. Посочва още, че трябва да благодарим на Господ за това, че ни е дал още една Коледа. Недоволството и агресията, са основните неща, от които човек трябва да се очисти. Когато това се случи, хората ще са по-щастливи и Бог ще им помогне, смята тя.

 

Макар винаги да е била оптимист, не вижда светлинка в тунела, предвид това, което си говорят депутатите, както и арогантността и невъзпитаното им и грубо поведение, което демонстрират в парламента.

Благодари на Бог, че през отминаващата година са били здрави, но пък посочва, че в професионален план годината не е била от най-добрите, тъй като не е успяла да направи песента, която е обещала на феновете си.

 

Грижи се за себе си и вида си, защото смята, че човек винаги трябва да изглежда прилично и да запази достойнство. Категорично обаче е против корекциите. Казано накратко според нея положението й е: „Едно старо момиче почва в мен да личи“.

 

За себе си казва, че може да се разплаче от много неща. Недоумява откъде се взе такава омраза през последните 10-15 години, която разяжда обществото ни. На мнение е, че не може да се живее с лошотия.

 

Към днешна дата любимата й столична улица „Витошка“  няма нищо общо с тази, която е била преди години. Именно поради тази причина вече не й е любима. Именно поради тази причина преди половин година се е преместила да живее в друг квартал.

Източник: Уикенд

Богдана Карадочева благодари на Господ, че й е дал още една Коледа