Близка до най-известния малък човек Георги Софкин направи скандални разкрития за кончината му.

 

Тя разкри, че той е бил от хубаво семейство – баща му е бил прокурор и съдия по комунистическо време. И двамата му родители обаче отдавна се споминали.

 

За Георги казва, че е бил образован и с него човек спокойно можел да проведе интелигентен разговор. Той обаче останал самотен и посегнал към алкохола, когато и Иван Славков-Батето, който бил негов духовен наставник издъхнал. Това става ясно от думите на Мария Михайлова, която е един от най-близките му хора. Тя твърди, че всъщност алкохолът и самотата са причината за неговата кончина.

 

Освен това Мария разказва, че се озовала по случайност в същото лечебно заведение, където бил настанен и Софкин. Тя отишла, за да й поставят ваксина против бяс, след като я ухапало куче. Случайно дочула, че клошар пита за състоянието на Софкин.

 

Когато й поставили ваксината, тя също отишла да се поинтересува за най-известния малък човек. Тогава обаче й съобщили, че той е издъхнал. Не й казали обаче нито къде е, нито пък дали е погребан. По това време моргата била затворена, а в отделението не я допуснали.

Източник: hotarena.net

Близка до Георги Софкин направи скандални разкрития за смъртта му