28-годишната журналистка Бесте Сабри отдавна е простила на баща си Субхи Карадаг, че ги е зарязал, когато била едва 9-месечно бебе. Тогава баща й заминал уж на гурбет в Турция, от който така и не се върнал. Тя преодолява тази тежка травма благодарение на майка си Нели Юриева, както баба и й дядо й – Мехмед и Гюлфие Ферзу, които я отгледали с много любов и винаги я насърчавали да следва мечтите си.

 

За сърдечната болка на винаги усмихнатата журналистка стана ясно по време на гостуването й в предаването „Търси се“ по bTV. Макар Бесте да е плод на голяма любов и много искано дете, съдбата й не била никак розова. Майка й я родила едва 21-годишна.

 

Бесте Сабри не успява да сдържи сълзите си, щом заговори за баща си

Бащата на Бесте - Субхи Карадаг

Единствената връзка на Бесте с баща й била нейната баба по бащина линия, която настоявала двамата да говорят често по телефона и да си бъдат близки. След кончината й обаче, Бесте почти не се чувала с баща си, само по празници и то не винаги. Като цяло разговаряли два пъти годишно по телефона и затова общите ваканции, когато журналистката била при баща си, не помогнали баща и дъщеря да се сближат. В крайна сметка родителите й се развели.

Бесте Сабри не успява да сдържи сълзите си, щом заговори за баща си - Снимка 2

Майката на Бесте - Нели Юриева

Бесте признава, че би искала да имат възможност да поговорят някой път с баща й, но към днешна дата няма какво да му прощава. В миналото имала периоди, в които изпитвала нужда той да е до нея, но и те отминали. На практика тя отдавна е превъзмогнала липсата на силна връзка с родителя си и отсъствието му от живота й във важни за нея моменти.

 

Бесте Сабри не успява да сдържи сълзите си, щом заговори за баща си - Снимка 3

Бабата и дядото на Бесте - Мехмед и Гюлфие Ферзу

Освен, че покрай работата си Бесте няма времето, което би искала да прекарва с близките си, съжалява и че пренебрегва себе си. Иска да добие нови умения, да пробва различни хобита и да спортува повече. Или пък просто да се разхожда дълго с кучето си Кари – йоркширски териер. А може би и да пише.

Източник: Уикенд