Те бяха луди един по друг, но днес дори не могат да се гледат. Актьорът Бен Афлек наскоро споделил пред приятели, че последните две години били за него като кошмарен сън. И след като се е събудил, вече е готов на всичко, за да сложи край на брака си с Дженифър Лопес.

"Бен е убеден, че е бил под влияние на моментна лудост. И сега, след като дойде на себе си, иска да се разведе. Дори е готов да посочи като причина за развода "временна невменяемост", за да се измъкне от тази ситуация", разкриват приятели на актьора.

Причината за това е, че Афлек е осъзнал, че не желае цялата публичност, която бракът му с Лопес води след себе си. Актьорът признал, че се чувства заплашен от вниманието и интереса, които медиите проявяват към личния му живот.

"Той беше лудо влюбен в нея, но сега започна да идва на себе си. И затова не може да повярва, че е направил подобна глупост", твърдят негови приятели.

Самият Афлек не е коментирал пред медиите раздялата с Дженифър Лопес. Той обаче се е изнесъл от общия им дом за 60 милиона долара и вече живее в друга къща. Дженифър също търси нов дом, под предлог, че иска да вложи парите си в имущество. Актьорът пък излязъл от къщата им заради снимките на нов филм и искал да е по-близо до снимачната площадка.

Мнозина обаче смятат, че това е лош опит да прикрият истината и всъщност те са пред раздяла...