Българският двойник на Елвис Пресли – певецът Цветелин Атанасов, по-известен като Цецо Елвиса, е налегнат от сериозни здравословни проблеми. Неотдавна той е бил диагностициран с инсулинова резистентност, но се стреми да не пада духом и продължава да се раздава със същата страст на сцената. Към днешна дата е зает с подготовката на турнето си „Вива Лас Вегас“.

 

Живея като в парчето на „Гумени глави“, в което се пее: “Дърти сме, дебели сме, но все още го правим добре“. Колкото повече напълнявам, толкова повече гласово напредвам и ставам все по-добре. Откриха ми инсулинова резистентност и вече съм на хапчета. Надявам се, че ще отслабна поне малко. Иначе ще съм един Елвис от късния период на звездата. Той в края на дните си стига 125-130 килограма. Въпреки това стилистите продължават да го обличат в бял цвят и гащеризони, които визуално правят човек една идея по-пухкав. Досадна е смяната на костюмите, но публиката много им се радва.

Искат да бъда автентичен. Обещал съм да отслабна до старта на турнето „Вива Лас Вегас“, в което съм вкарал и парчета на български изпълнители като Георги Минчев и други, а за конферансие съм си избрал моя откривател Иво Танев“ , споделя българският имитатор на Елвис Пресли.

 

Спектакълът „Вива Лас Вегас“ се „родил“ на 11 май в „София лайф клуб“, където залата се препълнила. Тогава семейството решило, че публиката наистина харесва ретро музиката и е добре да се направи нещо в тази посока. Без да се колебаят, сметнали, че проектът има бъдеще и може да се разработва напред във времето, за да гастролира в различни градове на страната. Така била избрана датата 28 август 2024 г. и Летният театър на Добрич, откъдето нашият Елвис да даде старт на вечните хитове.

Музикалното шоу ще гастролира в Бургас, Варна, Пловдив, Шумен и други градове на страната.

 

От 15 години насам, Цецо и Мариела прекарват лятото на морето. Песента на Елвиса „Съни бийч“ се е превърнала като визитка на Слънчака, а под ритмите редовно се кълчат тела на наши и чужди туристи.

 

„Вива Лас Вегас“ е подарък за Мариела по повод 25-годишнината от сватбата им. Тя се справяла геройски с всички задачи по организацията на проекта и работела като за десет души екип.

Източник: Уикенд