Актьорът и тв водещ Сашо Кадиев и единствената му дъщеря Кати, която е кръстена на баба си – Катерина Евро, бяха блъснати от автобус.

Случката се е разиграла съвсем наскоро по време на престоя им в Турция. Двамата с дъщеря му решили да кракнат до югоизточната ни съседка, където се намира един от най-големите аквапаркове – The Land of Legends (в Анталия).

По план трябвало да останат там за 3-4 дни. За целта Сашо Кадиев резервирал хотел онлайн. Двамата обаче останали слабо казано разочаровани, когато видели как изглежда в действителност хотелът им.

И това далеч не е единственото им кошмарно преживяване за краткия им престой в Анталия.

След като видели в колко окаяно състояние е хотелът, решили да хванат такси, за да се придвижат до друг такъв. Таксито им обаче било блъснато от автобус.

Сашо Кадиев предупреждава, че напук на твърденията, че в Анталия е евтино, никак не е. освен това често могат да се видят търчащи кокошки из кварталните улици. Не са малко и тези, които се придвижват с каруци.

След удара от автобуса, таксито се счупило отпред, а шофьорите започнали да си крещят.

Качили се на друго такси и стигнали до поредния хотел. Там пък не работел климатикът. На 40-градусова температура били принудени да повървят доста до аквапарка, но пък за сметка на това там поне купонът бил пълен.

Източник: novini.bg