Асен Бербатов отново ще се изправи пред съда заради продажба на дрога

Асен Бербатов отново ще се изправи пред съда. Братът на футболната ни звезда Димитър Бербатов ще трябва да отговаря по обвинения за продажба на наркотици. Това е вторият път, в който Асен Бербатов влиза в съда като обвиняем и то за притежание и разпространение на дрога.

[caption id="attachment_421961" align="alignright" width="300"]Асен Бербатов отива на съд Асен Бербатов отива на съд[/caption]

От прокуратурата в Благоевград изтъкват, че в периода от 6 ноември 2012 до 12 март 2013 братът на футболиста е продал на местни граждани дрога с общо тегло 1,49 грама, чиято обща стойност е 268,90 лева. Това се е случвало в близост до различни заведения в Благоевград. Освен това обвинение, срещу Асен Бербатов има повдигнато и второ, за шофиране без книжка, за което е бил задържан на 30 януари миналата година.

Припомняме ви, че през декември миналата година Асен Бербатов беше осъден на първа инстанция на 2000 лева глоба и една година условна присъда заради притежание на кокаин. Наркотикът беше открит в колата на мъжа, скрита в детското столче на сина му, припомнят от vsekiden.com.