Аня Пенчева скъса връзки на коляното по време на ски спускане

Актрисата Аня Пенчева претърпя тежък инцидент.

Тя е изкарала Нова година на легло, след като е скъсала връзки на коляното. Съвсем спокойно може да се каже, че 2015 година не е започнала по най-добрия начин за Аня Пенчева. Една от най-красивите родни актриси се е контузила сериозно по време на ски спускане.

[caption id="attachment_433351" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева скъса връзки на коляното по време на ски спускане Аня Пенчева скъса връзки на коляното по време на ски спускане[/caption]

Информацията за тежката контузия на актрисата бе потвърдена лично и от половинката й Ивайло Караньотов. Той посочи, че Аня Пенчева е посрещнала 2015 година на легло, тъй като не можела да става. Поради тази причина се наложило да бъде обгрижвана от него. За съжаление Аня Пенчева не се чувства добре и към днешна дата. Специалисти посочват, че подобни травми са изключително тежки и лечението им отнема месеци.

На Аня Пенчева е била поставена шина и ще я носи, докато не се възстанови. Никой не може да каже колко време ще продължи възстановяването, тъй като то е строго индивидуално. След като махне шината, актрисата ще се подложи на рехабилитация, където ще раздвижат пострадалия й крайник.

Близки до семейството на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов издават, че тя грабнала ските и щеките напук на изричното предупреждение на близките си, че пистите все още не са добре обработени и на много места има неравности и лед. Запознати издават, че актрисата луднала по ските по време на брака си с журналиста Сашо Диков и допълват, че той е републикански шампион именно в този спорт.

Бившето семейство често можело да бъде забелязано високо в планината още с падането на първите няколко снежинки. Те не губели време и веднага се отправяли към пистите. Този път обаче е повече от очевидно, че ски ентусиазмът на Аня Пенчева й е изиграл доста лоша шега, пише vsekiden.com. Въпреки нелеката травма актрисата не възнамерява да се откаже от зимния спорт, превърнал се в нейно хоби.