Аня Пенчева ще става баба тази пролет

Една от най-емблематичните български актриси Аня Пенчева е в трепетно очакване на първото си внуче.

Тя е на седмото небе от щастие, че ще става баба за първи път в живота си. Дъщерята на съпруга й Ивайло Караньотов – Карина Караньотова е в очакване на първата си рожба. При все, че Аня Пенчева няма кръвна връзка с очакваното от Карина отроче, тя го приема като свое внуче и дори вече е взела решение с какво ще го дари, когато се появи на бял свят.

[caption id="attachment_433618" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева ще става баба тази пролет Аня Пенчева ще става баба тази пролет[/caption]

Според неофициално потвърдена информация, наследницата на Ивайло Караньотов ще го дари с внук. Тя възнамерява да поднови името на баща си, но все още не е на 100% сигурна за името на неродения наследник.

Карина има известни колебания дали да кръсти сина си Ивайло на баща си или Иван на нейния свекър. Аня Пенчева определено имаше нужда от добра новина, предвид тежкия инцидент, който преживя по време на каране на ски в един от родните ни курорти, пише dnevnik.bg.

Припомняме, че красивата актриса скъса връзки на коляното по време на ски спускането. Наложило се е Аня Пенчева да посрещне 2015 година на легло, обгрижвана от половинката си Ивайло Караньотов. Тя все още е с гипсова шина и ще я носи, докато се възстанови напълно. Според специалисти, подобни травми са доста тежки и лечението им не става бързо, а отнема месеци.

Аня Пенчева се надява до пролетта да се възстанови напълно, за да влезе пълноценно в ролята си на баба. За момента обаче никой не се наема да й каже колко точно ще продължи възстановяването след травмата и дали ще може да е на крака до пролетта. Още повече, че след махането на шината, актрисата ще бъде подложена на рехабилитация заради дългото обездвижване.

Близки до Аня Пенчева твърдят, че тя направо сияе от щастие заради добрата новина. Междувременно стана ясно, че разследващият журналист от Нова тв Васил Иванов е станал горд баща на трета рожба.