Техниката й заби

Водещата на сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България” Ани Цолова избесня в ефир.

Тя не успя да си сдържи нервите по време на изпълнението на служебните задължения. При опита й да направи преглед на по-важните теми от пресата днес, екранът блокира и Ани си изпусна нервите. Цолова не успя да скрие реакцията си от зрителите и за всички тях стана ясно, че техниката на Нова тв е в състояние да я изкара извън релси, при това отрано сутринта.

[caption id="attachment_266598" align="alignleft" width="300"]Техниката заби и Ани си изпусна нервите Техниката заби и Ани си изпусна нервите[/caption]

След като избесня, Ани се опита да прехвърли топката на колегата си Виктор Николаев. Първоначално обаче нещата не се получиха и при него, при което водещата се обърна към него с назидателен тон, подчертавайки, че видите ли и при него нещата не се получават така, както трябва. Изглежда Виктор Николаев се ползва с репутация на „по-светнат” в техническата част на работата им в екип. Мнозина от зрителите й влезнаха в положение и чисто човешки се надяват денят й да не продължи така, съдейки от поговорката, че денят се познава от сутринта.

Екипът обаче се подкрепя взаимно при всяка една ситуация, която се създаде в ефир, било то очаквана или неочаквана. Припомняме, че само преди няколко дни Ани Цолова успокои зрител, жалващ се по телефона за откраднатата му кола, след което потупа дружески по рамото и колегата си Виктор Николаев, който съща стана жертва на автоджамбазите. Тя бе категорична, че всички автомобили се крадат, без значение дали са заключени или не са. Виктор остана без автомобила си на 14 октомври 2012 година. Колата му "Тойота Версо” бе паркирана зад църквата "Свети Седмочисленици”, откъдето изчезна и така и не бе открита до днес.

Малко по-късно Виктор успя да преглътне загубата на автомобила си и се обзаведе с чисто нов джип, който според специалисти е на цена от около 50 хиляди лева, пише Блиц.