Алекс Сърчаджиева изпадна в шок и притесни всички.

 

Актрисата сподели, че е потресена от смъртта на колежката й Виолета Донева. При все, че тази тема е водеща от няколко дни насам, Алекс Сърчаджиева твърди, че разбрала едва сега.

 

Именно този факт накара мнозина да се притеснят за състоянието й. Актрисата твърди, че научила постфактум за случката и допълва, че Виолета Донева и Пепа Николова били много близки приятелки.

 

Прави впечатление, че в последно време Алекс Сърчаджиева все е недочула и недоразбрала, и върви доста след събитията.

Вероятно си спомняте за предишната й изцепка, когато отново демонстрира колко много не е в час със случващото се в страната ни, както и с действащите закони. Тогава тя се самопредложи за председател на Народното събрание, след като сметна, че постът на Вежди Рашидов все още е свободен.

 

Нещо повече – тя дори определи себе си като най-подходящият човек за поста председател на народното събрание. Към края на октомври, тя отбеляза в профила си в социалните мрежи, че от няколко дни гледа „тези клети хорица“, които не успяват да открият най-достойният и подходящ за този пост.

 

Тогава мнозина й скочиха с упрека, че очевидно се е взела доста насериозно след успеха, който пожъна с представлението й „На живо“

Източник: hotarena.net

Алекс Сърчаджиева изпадна в шок. Всички са притеснени за нея