Албена Михова признава, че излишните килограми й изиграли лоша шега

И актрисата Албена Михова се докарала до прединфарктно състояние по време на участието си в танцувалния риалити формат „Денсинг старс”.

Албена Михова признава, че и при нея нещата се получили както при известния кулинар Ути Бъчваров, който също бе един от участниците в танцувалното риалити. По всичко личи, че изтощението от репетициите дошло в повече и на двамата. Албена Михова се жалва, че на няколко пъти се почувствала много зле и усетила, че пулсът й е сериозно ускорен. Кръвното й налягане пък се повишило до опасни граници.

[caption id="attachment_410664" align="alignright" width="300"]Албена Михова признава, че излишните килограми й изиграли лоша шега Албена Михова признава, че излишните килограми й изиграли лоша шега[/caption]

Албена Михова определя участието си в „Денсинг старс” като забавно, но в същото време признава, че я е докарало до прединфарктно състояние. За щастие към днешна дата актрисата се чувства добре. Тя отдава здравословния риск на факта, че не е имала необходимото време за подготовка, както и да свали някой и друг килограм. Албена Михова е категорична, че именно наднорменото тегло й е изиграло лоша шега и се е превърнало в причина за здравословните неразположения. Позовавайки се на думите на актрисата, вестник „Преса” отбелязва на страниците си, че в крайна сметка е успяла да свали четири килограма за времето, в което е участвала в танцувалния формат.

Друга звезда от „Денсинг старс” засне доста предизвикателна фотосесия. Става въпрос за поп певицата Михаела Филева, която подкрепи специалния проект „Да оставим следи”. Слънчевата Михаела засне фотосесията с помощта на обектива на Велислава Каймаканова-Ножарова. Професионалната фотографка е представила поп певицата в най-нежната й светлина. Звездата от танцувалния формат е почти без грим на снимките, но въпреки това е ослепително красива.

Сдружение „Кауза” стои зад проекта „Да оставим следи”, чиято основна цел е да насочи вниманието на обществото към сериозните здравни проблеми, както и към подобряването на качеството на здравеопазването при новородените дечица, пише pik.bg. Запознати припомнят, че наскоро видяхме Михаела Филева в подобна семпла визия сред светлосенки и светлини, изглеждаща ослепително красива, а в същото време почти натурална.