Видео със заглавие „София, обичам те“, хит в интернет

Видео със заглавие „София, обичам те“ стана хит в световната мрежа. Предприемчив столичанин засне клип, на който показа не обичайните забележителности на града, а един нестандартен поглед към него.

Клипът спечели овациите на аудиторията и стана буквално хит в мрежата. Само за броени дни успя да събере повече от 50 000 харесвания и гледания и продължава да набира скорост.

[caption id="attachment_407190" align="alignright" width="300"]"София, обичам те", хит в мрежата "София, обичам те", хит в мрежата[/caption]

Самият автор на клипа споделя, че желанието му е да покаже града в една по-нестандартна и различна светлина. И вместо архитектурни паметници и сгради, представя една красива приказка за многото лица на столицата. Видеото е заснето като независим проект и е правено само от един човек. Създателят му споделя, че е работил върху него с много любов и търпение,  пише offnews.bg.

Идеята му да покаже София извън рутината, праха и мръсотията, спечели заслужени комплименти. Както и изказвания, че мястото на такива талантливи автори не е в страна, която няма да оцени таланта и възможностите им.

Други пък признаха, че се радват от толкова позитивно отношение към София и смятат клипа за наистина вдъхновяващ. Вижте и вие видеото „София, обичам те“ и споделете мнението си в коментарите.