Снегорин затрупа мъж, който си върви най-спокойно по улицата

Снегорин затрупа мъж насред улицата! Шокиращата новина не е някаква шега, а напълно реална случка, разиграла се преди няколко дена в Ню Йорк. Нелепата случка е записана от камерата на намиращ се в близост минувач на име Джоузеф маталон, а за щастие пострадалият мъж се е отървал само с уплаха.

[caption id="attachment_266593" align="alignleft" width="300"]Снегорин затрупа мъж Снегорин затрупа мъж[/caption]

На клипчето се вижда как пешеходецът си върви необезпокояван по тротоара. Заради сериозния сняг, по улицата преминават снегорини, които да се грижат за пътната обстановка. В един момент обаче един снегорин затрупа мъж, който е имал нещастието да се намира в близост до шосето. Видеото показва човекът, който се движи по тротоара. Както си върви, мъжът бива буквално затрупан от преминаващия снегорин и огромното количество сняг, който той изхвърля настрани.

Очевидно шофьорът на снегорина изобщо не е и разбрал какво точно се е случило, тъй като дори не си прави труда, за да провери какво се е случило и дали затрупаният мъж е добре. За щастие инцидентът се е разминал без наранявания. На клипчето се вижда, че пешеходецът се изправя, изтръсква снега от себе си и продължава. Изгледайте цялото видео, за да видите как снегорин затрупа мъж насред улицата.