Цеца Величкович проговори след 30 години мълчание. Съпругата на Аркан разкри, че Велко Ражнатович някога й е подарил колие, което тя от три десетилетия не е слагала на шията си. Причината за това е скандал, който избухна преди години и покруси всички.

 

"Гостувах в едно телевизионно предаване, когато един мъж се обади и ме обвини, че нося колието на покойната му сестра. Твърдеше, че съпругът ми го е откъснал колието от шията на мъртвата, по време на войната в Босна. Крещеше и ме обиждаше, че нося бижутата на една нещастна жертва на безмилостно клане. Беше болезнено", спомня си Цеца.

 

"Това разбира се беше пълна лъжа. Истината е, че видях колието в един магазин в Милано. Пазарувах за сватбата си и го видях в един магазин. Веднага го купих и то беше специално за мен", казва изпълнителката. 

 

Въпреки това, след скандала тя отказва да го носи повторно. И независимо, че не се е разделила с бижуто, категорична е, че това много я наранява и я кара да страда и да се срамува от онзи спомен. Но колкото и възможности да има, повторно не го слага на шията си. И след 30 години се осмелява да разкаже цялата истина.