Бой между тийнейджърки хит в мрежата

Бой между тийнейджърки се превърна в абсолютна сензация в интернет. Видео, на което две тийнейджърки от Охайо се бият, предизвика невиждан интерес.

16-годишната Миранда Фюгейт се превърна в интернет сензация, след като бе нападната от приятелката си. Момичето, разпознато като Емили Пауърс, пък се нахвърля върху нея, опитвайки се да я прогони от дома си след скандал. Докато двете тийнейджърки се бият, приятелките им снимат с телефоните си целия сблъсък. Накрая Емили грабва лопата и удря с нея приятелката си.

[caption id="attachment_408298" align="aligncenter" width="300"]Бой между тийнейджърки сензация в интернет Бой между тийнейджърки сензация в интернет[/caption]

Видеото се появи скоро след това в интернет и предизвика огромен интерес.  Няколко часа по-късно пък в Туитър плъзна фалшиво съобщение, че червенокосата Миранда е мъртва след травмата по главата. „Миранда Фюгейт почина от сериозни наранявания по главата, след като бе ударена с лопата от нейна приятелка на име Емили Пауърс“, гласи съобщение в портала за микроблогинг.

[caption id="attachment_408299" align="aligncenter" width="300"]Сблъсъкът между двете момичета се превърна в хит Сблъсъкът между двете момичета се превърна в хит[/caption]

Самата Миранда обаче побърза да опровергае всякакви слухове за живота си , като пусна своя снимка в Туитър, Тя дори заяви,  благодарение на клипа е станала звезда в интернет.

[caption id="attachment_408297" align="aligncenter" width="288"]За щастие тийнейджърката се оттърва без сериозни поражения За щастие тийнейджърката се оттърва без сериозни поражения[/caption]

Що се отнася до здравословното й състояние, макар ударът с лопата да се оказва не толкова страшен, колкото изглежда на пръв поглед, Миранда временно губи слуха си и не може да чува с едното ухо.teenage 3 teenage 4 teenage 6

Боят между двете момичета разбуни духовете в интернет и мнозина скочиха срещу насилието в клипа и липсата на родителски контрол. Други пък отказаха да повярват, че това е истински бой между тийнейджърки и заявиха, че всичко е фалш.

Както се оказа Миранда и Емили не за първи път си спретват подобен сблъсък с надеждата да станат популярни. Двете обаче отнесоха куп упреци и критики за поведението си от интернет потребители.