Росен Петров и Бареков разиграха пълен фарс в интервюто в „Поверително“

Росен Петров и Николай Бареков разиграха пълен фарс с изповедта си в „Поверително“. Двамата трябваше да направят ексклузивно интервю, пълно с разкрития около политическия живот у нас, а всъщност зрителите видяха дружеска среща, на която си разказваха стари истории.

Бареков сподели подробности от личния си живот, изрази позицията си за кризата Русия — Украйна, и каква външна политика трябва да води България спрямо Русия, според него. Петров пък сподели, че си мечтае да разполагаме с 60-хилядна армия, за която пари да дадат от САЩ.

[caption id="attachment_405461" align="alignright" width="300"]Николай Бареков и Росен Петров разиграха пълен фарс в "Поверително" Николай Бареков и Росен Петров разиграха пълен фарс в "Поверително"[/caption]

Двамата не пропуснаха да се пошегуват и с Николета Лозанова, като заявиха, че няма значение кой ще играе нейната роля. „Ще се редуваме кой да бъде Николета“, направи си майтап Бареков по адрес на водещата на „Поверително“.

Очакванията на аудиторията да чуе от Бареков истината за отношенията му с Петното, както и други разкрития от това какво се случва наистина зад кулисите на политическия живот, бяха неоправдани.

Двамата проведоха своеобразна предизборна агитация, обявиха, че смятат да оглавят листите на „България без цензура“ за евродепутати и не пропуснаха да обявят скандала с Бисер Миланов — Петното за нагласен. По думите на Николай Бареков компроматите срещу него са били, за да се отвлече вниманието на обществото от случая с „Белия генерал“.

Всъщност двамата обсъдиха до болка познати теми, за огромно разочарование на аудиторията. А обещанията за сензационно интервю, както бе анонсирана срещата им, не се оправдаха.

Вижте сами видеото от срещата между Росен Петров и Николай Бареков.