Робин Уилямс е изпълнил последното желание на една от най-запалените си почитателки

Робин Уилямс е показал невероятният си характер само няколко месеца преди смъртта си. Комикът, който избра сам да сложи край на живота си, е изпълнил последното желание на своя умираща почитателка. Вивиан Уолър от Нова Зеландия направила списък с желания, които да сбъдне, преди да угасне от рака на бъбреците и белите дробове, с който била диагностицирана.

[caption id="attachment_419793" align="alignright" width="300"]Робин Уилямс Робин Уилямс[/caption]

Една от мечтите на Вивиан била да се срещне с идола си Робин Уилямс. Жената обаче била толкова изтощена от болестта, че нямало как да пътува до САЩ, за да види кумира си лице в лице. Затова Робин Уилямс записал специално видео, посветено на Вивиан. В него актьорът изпраща целувки и цялата си любов на нея, съпруга й Джак и малката им дъщеричка Софи.

Малко след като получава клипчето, Вивиан умира, научиха от "24 часа". След като новината за смъртта на Робин Уилямс шокира света, съпругът на покойната - Джак, решава да качи видеото в онлайн пространството и да го направи публично достояние. "Искам хората да разберат какъв човек беше той", откровен е Джак.