Рап без цензура осмя Николай Бареков,  стана герой на сатиричен рап проект

Николай Бареков стана герой на сатиричен рап проект. Видеото с колоритното име "Рап без цензура" се появи в YouTube и вече е абсолютен хит в мрежата. Клипът "Рап без цензура“ е посветено на трансформациите на Бареков в политиката. Лидерът на България без цензура се ползва с доста противоречива репутация и е наричан едва ли не псевдомесия.

Песента си е откровена сатира и осмива обещанията на Бареков. Политическите позиции на бившия журналист, както и връзките му с някои от най-скандалните политически фигури, също не са подминати, пише електронното издание noresharski.com.

Във видеото участие взимат редица родни политици. Специално внимание е отделено и на водещата Николета Лозанова, която неотдавна осигури чрез предаването си трибуна на Бареков и Росен Петров за политическите им възгледи и популистки изказвания. Също така освен Николай Бареков, Росен Петров също не остана подминат и бе посветена цяла строфа на него и на носа му.

[caption id="attachment_409304" align="aligncenter" width="300"]Николай Бареков осмян във сатиричен клип Николай Бареков осмян във сатиричен клип[/caption]

Самият Николай Бареков досега не е коментирал парчето "Рап без цензура" , но народния фолклор не за първи път ражда подобни хитове по адрес на родните политици. Преди това с песни посветени на тях се сдобиха още Бойко Борисов, Мая Манолова, Цецка Цачева, Иван Костов и куп други.

[caption id="attachment_409305" align="aligncenter" width="300"]Видеото се превърна в абсолютен хит в мрежата Видеото се превърна в абсолютен хит в мрежата[/caption] [caption id="attachment_409309" align="aligncenter" width="300"]В "Рап без цензура" не бе подминат и Росен Петров В Рап без цензура не бе подминат и Росен Петров[/caption]

Популистките обещания на Николай Бареков, десните му убеждения, които мистериозно се превърнаха в леви, както и редица други гафове на политика, които той продължава да игнорира не бяха подминати от авторите на видеото. Клипът се радва на огромна популярност в социалните мрежи и вече е истински хит. Вижте го и вие.