Николай Бареков възмути потребителите с предизборно видео

Николай Бареков и съпартийците му подходиха нестандартно в предизборно видео, а съратникът му Любен Дилов—син успя да иронизира за пореден път българския народ.

Идеята на видеото беше да убеди „наведените“ хора да гласуват за лидера на „България без цензура“ Николай Бареков. В центъра на клипа Любен Дилов-син и куклата свиня, агитираха електората да спре да се навежда, за да свърже двата края, по доста нестандартен начин, включително и чрез иронизиране на други политически партии.

[caption id="attachment_407040" align="alignright" width="300"]Предизоборен клип на Николай Бареков възмути електората Предизоборен клип на Николай Бареков възмути електората[/caption]

Кадрите обаче предизвикаха възмущение сред аудиторията, която посрещна с присмех предизборния клип, а видеото събра десетки негативни коментари.

Опитът на Дилов да агитира малките хора, по нестандартен начин бе неразбран, а много от тях го посрещнаха като подигравка. “Това е обида за мен и всички останали граждани“, „Да ни сравняват с безопасна игла е прекалено“, са най-безобидните коментари из форумите.

[caption id="attachment_407041" align="alignleft" width="300"]Гневните коментари в интернет не закъсняха Гневните коментари в интернет не закъсняха[/caption]

Други пък обърнаха внимание, че цялата кампания на Николай Бареков е изтъкана от опити да извади кирливите ризи на другите партии, вместо да акцентира върху позитивизмите послания, които уж проповядва неговата партия, пише offnews.bg.

Любен Дилов също отнесе критики заради решението си да подкрепи по такъв начин Бареков. Мнозина заявиха, че им е непонятно е защо известен и уважаван сценарист като Дилов–син се е подвел по Николай Бареков.

Самият Николай Бареков досега не е коментирал предизборния си клип. В последно време бившия тв водещ търпи доста критики заради противоречивото си поведение пред електората, както и зачестилите гафове, с които редовно привлича вниманието на "Господари на ефира".