Красимир Гюров загина тази сутрин след като два дена се бореше за живота си

Красимир Гюров е бил истински виртуоз в прелитането над вълнолома в Сарафово. За това разказаха негови приятели, които още не могат да се отърсят от шока, че виртуозният сърфист е мъртъв. Красимир Гюров почина рано тази сутрин след като в продължение на два дена се бори за живота си след нелеп инцидент именно по време на коронния му номер.

[caption id="attachment_410358" align="alignright" width="300"]Красимир Гюров е бил виртуозен сърфист Красимир Гюров е бил виртуозен сърфист[/caption]

Младият мъж за пореден път се е опитал да прелети над вълнолома, но вместо това падна върху камъните и се рани фатално. Лекарите се бориха за живота му, но травмите му бяха прекалено тежки. Видео, запечатало едно от предишните му, успешни изпълнения, за нула време се превърна в хит в онлайн пространството.

"Беше ненадминат, душата на компанията, обожаваше морето", с носталгия разказват приятелите на Красимир Гюров. Всички те са се молили сърфистът да успее да се пребори с тежките травми и да оцелее. За тяхно съжаление обаче това не се случи. Погребението на Красимир Гюров ще бъде утре, предават от "24 часа".