Корейският Титаник продължава да взема жертви, днес спасителите извадиха още три тела

Корейският Титаник продължава да взема жертви. Официалната бройка на загиналите при потъването на ферибота на Южна Корея вече набъбна на 32 души. Още поне 200 се водят в неизвестност.

[caption id="attachment_406026" align="alignright" width="300"]Корейският Титаник взе още жертви Корейският Титаник взе още жертви[/caption]

Информацията идва от бреговата охрана на Южна Корея, от където съобщиха, че са намерени още три тела от кораба, който потъна преди три дена, предадоха от Асошиейтед прес. Според източници от там, най-вероятно изчезналите хора са мъртви, тъй като шансовете за оцеляване намаляват с всяка изминала минута. Още повече, че от сряда сутринта, когато бяха извадените първите и засега единствени 174 оцелели, не е намерен нито един жив пътник.

Припомняме ви, че фериботът, който беше наречен от медиите "корейският Титаник", потъна преди три дена край бреговете на Южна Корея. На борда му имаше 476 души, повечето от които ученици от гимназия, отиващи на екскурзия. Малко по-рано днес капитанът на ферибота беше арестуван по обвинение, че е оставил третия си помощник - жена на 25 години, да управлява кораба сама, когато се е случил инцидента, предават от ПИК.