Страстен флирт или отчаян опит за получаване на нов договор? Този въпрос тормози феновете на Хейли Бийбър, след като я видяха почти да се докосва с друг мъж, докато го гледа с жаден поглед и то точно под носа на съпруга си Джъстин Бийбър. Видеото се появи в една от социалните мрежи, и от него става ясно, че отношенията между двойката явно не са толкова идилични.

На видеото се виждаше как Хейли се опитва да докосне ръката на компаньона си по време на парти. В същото време Джъстин е от другата й страна и здраво я държи, като не й позволява да направи и крачка встрани от него. Слуховете за проблеми в рая не са отскоро, но явно отношенията на двойката са толкова  напрегнати, че моделката отчаяно търси вниманието на друг . 

От години се носят слухове, че младежката любов и прибързана сватба са преминали в изпитание, особено за дъщерята на Уилям Болдуин. Хейли дори бе заснета в хотел, да бъде влачена от Джъстин, а след това той публично я зашлеви на друга среща. Въпреки тези прояви на агресия, съпругата му никога не го упрекна и заяви, че двамата се обичат и остават заедно. Явно проблемите обаче остават все така напрегнати, защото Джъстин продължава да напряга съпругата си.

А дали Хейли има някакво влечение към третия в компанията, или просто се опитва да привлече вниманието му, не става ясно. Говори се, че той е моден агент с изключително успешна кариера, дал тласък на кариерите на някои от най-известните модели в наши дни. Нищо чудно Хейли да е искала да прикове вниманието му в преследване на нов ангажимент. Въпреки че погледът й говори друго...

@noticiasfamosos_0 ??! Justin y Hailey en el envento Moncler#justinbieber #haileybieber #moncler #bodyguard #parati #fy #fyp ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop