Видео от мистериозната и необяснима случка бе разпространено в YouTube. На него ясно се вижда светещият обект

[caption id="attachment_262362" align="alignleft" width="300"]НЛО НЛО кръжи над летищата в Европа[/caption]

НЛО кръжи над летищата в Европа. Вече три независими случая са регистрирани – два в Англия и един случай в Германия, като никой няма обяснение от какъв произход е бил забелязаният обект. В един от случаите пилотите едва са избегнали сблъсък с НЛО-то, за което и до ден-днешен властите нямат информация.

Този понеделник на летище Бремен настъпил истински хаос, след като повече от три часа неидентифициран обект кръжал в небето. Това довело до закъснение на няколко полета и възпрепятстване на други. И метеоролозите, и военните са отрекли категорично обектът да е техен и мистерията остава неразгадана, писа Билд.

Подобен случай е имало през юли в Англия, но излиза наяве едва сега. В продължение на няколко месеца се е водило разследване, но засега в архивите обектът си остава неидентифициран. Тогава на летище „Хийтроу“ „Еърбъс“ А-320 едва не се сблъсква с НЛО-то. Пилотът на самолета разказва, че е летял на 10 м височина и е бил на повече от 30 км от летището, когато се случил инцидентът.

Видео от мистериозната и необяснима случка бе разпространено в YouTube. На него ясно се вижда светещият обект.

Според уфолози подобни случаи са стотици, но скоро няма да бъдат разсекретени, защото обяснението е едно-единствено – извънземни.