"Господин Петков, изглеждате неадекватен, зениците ви са разширени. Нямате работа в стаята на "Възраждане", напуснете!". С тези думи Костадин Костадинов, който е лидер на "Възраждане", изгони Кирил Петков от парламентарната стая на "Възраждане". Бившият премиер нахлу в стаята на националистите, за да им държи сметка, че пречат на изказването на депутат от ПП. И последва наистина страхотен скандал пред публика.

Циркът започна малко по-рано, докато депутатът от ПП Явор Божанков се опита да се изкаже от трибуната. От "Възраждане" започнаха да пречат на изявлението му, което принуди Росен Желязков да даде почивка и да наложи наказание на членове на ПП и на "Възраждане", включително и на самия Костадинов. Минути по-късно в залата на националистите нахлу Кирил Петков, който скочи на лидера на "Възраждане" с изявления, че нито един депутат няма право да пречи на друг да се изявява от парламентарната трибуна. Малко след това Костадинов го изхвърли с думите, че очевидно е приел някакви вещества и се държи неадекватно.

С думите, че Костадинов е неадекватен, Петков напусна залата.

Скандалите между двете страни продължават. Предстои да видим как ще продължи екшънът между партиите, но вече в пленарна зала, а не из кулоарите на парламента.