Америка търси талант има фаворит за победител и това е българинът Кристиян Стойнев

Америка търси талант буквално е разтърсена от изпълнението на един българин. Нашенецът Кристиян Стойнев успя за нула време да се превърне в любимец на публиката отвъд Океана с брилянтното си изпълнение на сцената на шоуто за таланти, чиято българска версия се върти и по родните екрани.

[caption id="attachment_414035" align="alignright" width="300"]Нашенецът взриви Америка търси талант Нашенецът взриви Америка търси талант[/caption]

Кристиян Стойнев буквално изправи на крака и публика, и жури с изпълнението си, което е прецедент в историята на риалити формата за всичките му сезони и държави, в които е излъчвано. А номерът на българина е изключително сложен и ефектен. Стойнев се изправя първоначално на ръце върху една бутилка, а след това остана само на единия си пръст, успявайки да запази по този начин равновесие.

Уникалното му изпълнение му гарантиране продължаването в шоуто, а феновете дори му предричат финал, а защо не и победа в Америка търси талант. Самият Кристиян Стойнев е на 22 години и живее в САЩ от 13-годишен, когато семейството му се е преселило там. Младежът е пето поколение цирков артист - баща му Иван Стойнев е акробат, както и майка му - Марица Атейди, която е сред най-известните акробатки в родното си Мексико, предават от "24 часа".